“15 Temmuz Destanı” Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

Anadolu Ajansı (AA) objektiflerine yansıyan ve Belediyemiz ile ortaklaşa düzenlenen 15 Temmuz darbe girişimini anlatan fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleşti.

Şehzadeler Gezi Yolu’nda açılan fotoğraf sergisine Vali Dr. Osman Varol, Garnizon Komutanı Zafer Uğur, Belediye Başkanımız Cafer Özdemir, Amasya Üniversitesi Rektörü Metin Orbay, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi konuşan AA Muhabiri Cihan Okur, sergi ve fotoğraflar hakkında bilgi verdi.

Sergi hakkında detaylı bilgi alan Belediye Başkanımız Özdemir, darbe girişimi sırasında ve sonrasında yaşananları Anadolu Ajansı'nın objektiflere yansıyan fotoğraflarının yer aldığı sergiyi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Amacımız fotoğraf ve her türlü görsel yayınlarla 15 Temmuz hain darbe girişimini ve milletimizin yazdığı demokrasi destanını unutturmamak. Tarihe baktığımızda, bu kadar haince ve bu kadar alçakça bir ihanet kalkışmasına şahit olmadık." ifadelerini kullandı.

15 Temmuz ruhunun kaybedilmemesi ve ülkenin bölünmez bütünlüğü düşüncesini genç nesillere aktarma açısından görsel yayınları önemsediklerini vurgulayan Özdemir, Anadolu Ajansına teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi : 15.07.2017