15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Kapsamında İHA’dan Fotoğraf Sergisi

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İhlas Haber Ajansı (İHA) objektiflerine yansıyan ve Belediyemiz ile ortaklaşa düzenlenen 15 Temmuz darbe girişimini anlatan fotoğraf sergisi açıldı.

Açılış öncesi konuşan İHA Muhabiri Murat Çelik sergi ve fotoğraflar hakkında bilgi verdi.

15 Temmuz destanının tarihe altın harflerle yazıldığını vurgulayan Belediye Başkanımız Cafer Özdemir, Türk Milletinin bağımsızlığına ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne yönelik bu alçak saldırının vatandaşlarımızın canı ve kanı pahasına geri püskürtüldüğünü belirterek; “Bu yolda şehit verdiğimiz 250 vatan evladına Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Bimarhane’de gerçekleşen serginin açılışını Amasya Valisi Dr. Osman Varol, Garnizon Komutanı Zafer Uğur, Belediye Başkanımız Cafer Özdemir, eski AK Parti Milletvekili Dr. Avni Erdemir, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek, 15 Temmuz şehidi Ahmet Özsoy’un ağabeyi Mehmet Özsoy ile İHA Amasya Muhabiri Murat Çelik yaptı.

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Emniyet Müdürü Fahri Bulut, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Necmettin Topsakal ve çok sayıda davetli, sergide İHA muhabirleri ile Amasya Belediyesi tarafından görüntülenen fotoğrafları incelediler.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaşananların objektiflere yansıdığı o karanlık geceyi ve sonrasını anlatan fotoğraf sergisini gezerek bilgiler alan Belediye Başkanımız Cafer Özdemir, sergide emeği geçen herkese teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi : 15.07.2017