12. Alay Komutanlığı’nda Görev Değişimi

İlimizdeki görev süresini tamamlayarak emekli olan Albay Emrullah Akkurt görevini Yarbay Mert Önen’e devretti. 12.Alay Komutanlığı’nda gerçekleşen devir teslim törenine Vali Dr. Osman Varol, Garnizon Komutanı Zafer Uğur, Belediye Başkanımız Cafer Özdemir, Başsavcı Erol Çelik ve askeriye mensupları katıldı.

Akkurt, Amasya’da görev yaptığı süre içerisinde, güzel bir çalışma dönemi geçirdiğini ifade ederek, kendisine görev süresi içeresinde desteklerini esirgemeyen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Konuşmaların ardından devir teslim töreni yapılarak, görev değişimi gerçekleştirildi.

Ayrıca Albay Emrullah Akkurt, Belediye Başkanımız Cafer Özdemir'i makamında ziyaret ederek veda etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Cafer Özdemir, Albay Emrullah Akkurt’a verdiği hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Oluşturulma Tarihi : 24.08.2017