zara-konseri

ZARA KONSERİ

12-22 Haziran Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Zara konserine tüm halkımız davetlidir!

sehrimize-hayirli-ugurlu-olsun

Şehrimize Hayırlı Uğurlu Olsun

Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sarı, Sn. Valimiz Mustafa Masatlı ve İl Protokolümüz ile birlikte, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızca yapılan yol iyileştirme çalışmaları nedeniyle ara verilen Samsun-Amasya ve Amasya-Havza bölgesel trenlerinin seferlerine yeniden başlaması münasebetiyle düzenlenen törene katıldı.

cumhuriyet-rejiminin-kurulmasina-vesile-olan-bu-sehir-mutlu-olmayi-en-cok-hak-eden-sehirlerden-biri

‘Cumhuriyet Rejiminin Kurulmasına Vesile Olan Bu Şehir, Mutlu Olmayı En Çok Hak Eden Şehirlerden Biri’

12-22 Haziran Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri çerçevesinde Belediye Konservatuarı tarafından düzenlenen Türk Sanat Müziği Konseri müzikseverlere keyifli saatler yaşattı. Festival coşkusuna Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Başkan Başdanışmanı Ahmet Yenihan, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şahin, Başkan Danışmanı Muammer Tufanoğlu, İl Protokolü, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

baspehlivan-fatih-kambur-oldu

BAŞPEHLİVAN FATİH KAMBUR OLDU

Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksek karakucak güreşlerinin başpehlivanı final müsabakasında rakibini yenen Fatih Kambur oldu.

bir-muzikal-belgesel-kemal-amasyalilarla-bulustu

Bir Müzikal Belgesel ‘Kemal’ Amasyalılarla Buluştu

12-22 Haziran Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivalimiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz Pınar Ayhan Tiyatro Gösterisini (Bir Müzikal Belgesel ‘Kemal’) İl Protokolümüz ve halkımızın yoğun katılımları ile izledik.

eski-basbakan-yildirimdan-sariya-ziyaret

ESKİ BAŞBAKAN YILDIRIM’DAN SARI’YA ZİYARET

Türkiye Cumhuriyeti’nin Eski Başbakanı, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım programları kapsamında Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

baskan-sari-ilklere-imza-atmaya-devam-ediyor

BAŞKAN SARI İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR

12-22 Haziran Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında bu yıl bir ilki gerçekleştiren Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, geleceğin teminatı minikler için ‘çocuk şenliği’ düzenledi.

onemli-duyuru

ÖNEMLİ DUYURU

Pençe Kaplan Harekat Bölgesi’nde şehitlerimiz olması sebebiyle bu akşam (12.06.2022) yapılması planlanan Amasya Belediye Konservatuvarı Pop Müziği Konseri programımız iptal edilmiştir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve Aziz milletimize baş sağlığı dileriz.

festivalimiz-basliyor

Festivalimiz Başlıyor

Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için düzenlediğimiz şenliğimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz.

anadolu-medeniyetleri-sergisi-ve-gecmisten-gelecege-isimli-defile-acilisi-gerceklestirildi

‘Anadolu Medeniyetleri’ Sergisi ve ‘Geçmişten Geleceğe’ isimli defile açılışı gerçekleştirildi

Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sarı, Sn. Valimiz Mustafa Masatlı, Sn. Garnizon Komutanımız Tuğgeneral Mehmet Fatih Ören ve İl Protokolümüz ile birlikte, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü öncülüğünde Samsun Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan ‘Anadolu Medeniyetleri’ Sergisi ve ‘Geçmişten Geleceğe’ isimli defile programına katılım sağladı. Emeği geçen idareci ve hocalarımızı tebrik ediyoruz.