bakan-kasapoglundan-amasyamiza-destek-sozu

Bakan Kasapoğlu'ndan Amasyamıza Destek Sözü

Amasya’mıza kazandıracağımız spor tesisleri ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile fikir alışverişinde bulunduk. Projemiz ile ilgili her türlü desteği sağlayacaklarını beyan ettiler. Kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakasından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

onemli-duyuru

ÖNEMLİ DUYURU

14 Haziran Pazartesi akşamı yapılması planlanan Mustafa İnce Konseri hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Halkımıza ilanen duyurulur.

belediye-baskanimiz-amasyasporumuzu-sahada-izledi

Belediye Başkanımız Amasyaspor'umuzu Sahada İzledi

Belediye Başkanımız Mehmet Sarı, Sayın Valimiz Mustafa Masatlı, Merzifon Belediye Başkanımız Sayın Alp Kargı ve protokol üyeleri ile birlikte Amasyaspor’umuzun Merzifonsporla oynadığı karşılaşmayı izledi. İki takıma da bundan sonraki müsabakalarında başarılar dileriz.

tarihi-mekanlarimiz-piril-piril

Tarihi Mekanlarımız Pırıl Pırıl

Vatandaşlarımızın sıklıkla ziyaret ettikleri ibadethanelerimizin temizliğine ve hijyenine önem veriyoruz. Amacımız, hemşehrilerimizin gönül rahatlığıyla huzur içerisinde ibadetlerini gerçekleştirebilmesidir.

baskan-saridan-bulent-borekcilik-imalat-fabrikasina-hayirli-olsun-ziyareti

Başkan Sarı'dan, Bülent Börekçilik İmalat Fabrikası'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Belediye Başkanımız Mehmet Sarı, Hamamözü Kaymakamı Okan Dağlı, Hamamözü Belediye Başkanı Fatih Bayrakdar, MHP Amasya İl Başkanı Şuayip Ak ve beraberindekilerle Bülent Börekçilik Hamamözü İmalat Fabrikasını gezerek yetkililerden bilgi aldı. İstihdama katkı sağlayacak olan fabrikamız Amasya'mıza ve ilçemize hayırlı olsun.

temiz-su-yesil-vatan

Temiz Su, Yeşil Vatan

DSİ ve Su Elçileri Derneği işbirliği ile suyun önemi ve korunmasıyla ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla "Su Elçileri" tırı açılış programına katıldık.

bassagligi

Başsağlığı

Personelimiz Muhammet Ali Özkan’ı kaybetmenin hüznünü yaşıyoruz

19-mayis-coskusu

19 Mayıs Coşkusu

Belediye Başkanımız Mehmet Sarı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katıldı

ramazan-paylasmaktir

Ramazan Paylaşmaktır

Belediye Başkanımız Mehmet Sarı hemşehrilerimizi evlerinde ziyaret ederek, pide ikramında bulundu. Ramazan vesilesi ile anneler gününü de kutladı.

sehidimiz-var

Şehidimiz Var

Hemşehrimiz Hüsamettin Gökçe şehitlik mertebesine ulaşmıştır.

ramazan-paylasmaktir

Ramazan Paylaşmaktır

Mahallelerimizde ihtiyacı olanlara ulaştırılmak üzere hediye kartlarımızı muhtarlarımıza teslim ettik.