ekiplerimiz-denetimlerini-surduruyor

Ekiplerimiz Denetimlerini Sürdürüyor

Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, halk pazarlarımızda vatandaşlarımızın güven içerisinde alışveriş yapabilmeleri için hijyen, sağlık ve fiyat etiketi yazılması konusunda denetimler gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

baskan-sari-ulusal-su-verimliligi-seferberligi-kapsaminda-belediye-su-kayiplari-etkinligine-katildi

Başkan Sarı, Ulusal Su Verimliliği Seferberliği kapsamında Belediye Su Kayıpları Etkinliği'ne katıldı

Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sarı, Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Sn. Vahit Kirişçi’nin katılımları ve Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğiyle, “Ulusal Su Verimliliği Seferberliği” programlarının içme-kullanma suyu sektörü bileşeni kapsamında gerçekleştirilen, “4 Aralık Dünya Su Kayıpları Günü - Belediye Su Kayıpları Etkinliği” toplantısına Amasya’mızı temsilen katıldı.

marketlere-siki-denetim

Marketlere Sıkı Denetim

Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sarı’nın talimatları üzerine, vatandaşlarımızın şikayet ve talepleri doğrultusunda zabıta ekiplerimiz, şehrimizde faaliyet gösteren marketlerde denetim gerçekleştirdiler.

alt-yapi-tamamlandi-sira-ust-yapida

Alt yapı tamamlandı, sıra üst yapıda

Geçtiğimiz günlerde İstasyon Caddesi’nde ana boru su isale hattında meydana gelen arıza sonrası, çalışmalar sonrasında ihtiyaç duyulan alt yapı çalışmaları tamamlanarak, üst yapı çalışmalarına başlandı.

universiteli-ogrencilerimizle-biraraya-geldik

Üniversiteli Öğrencilerimizle Biraraya Geldik

Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sarı, üniversitelilerimizi misafir etti. Amasya ve belediyemizi onların gözünden analiz edip, gerekli notlarımızı aldık. “Genç Dostu Şehir” olmanın haklı gururuyla, onlardan aldığımız enerji ve bizlere sundukları katkı için teşekkür ediyoruz.

iklim-degisikligi-ve-sifir-atik-mudurlugumuz-kurularak-hizmet-vermeye-basladi

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE SIFIR ATIK MÜDÜRLÜĞÜMÜZ KURULARAK HİZMET VERMEYE BAŞLADI

5 Nisan tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelik"te yapılan değişiklikle yerel yönetimlere Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı ile İklim Değişikliği Dairesi Başkanlığı ve şube müdürlükleri kurulması hususundaki talimatlar sonrasında Belediyemiz bünyesinde İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü kurulmuştur. Kurulan müdürlüğümüze ait 06/06/2022 tarihli ve 2022/60 sayılı Belediye Meclis Kararı ile onaylanan yönetmelik:

tapu-kadastro-genel-mudurlugu-ve-dunya-bankasi-proje-ekibinden-ziyaret

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ve Dünya Bankası Proje Ekibinden Ziyaret

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ve Dünya Bankası proje ekibi Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sarı’yı ziyaret etti. Ziyarette Mustafa Aslan TKGM Kadastro Dairesi Başkanı, İbrahim Cankurt TKGM Harita Dairesi Başkanı, Mustafa Akkul TKGM Taşınmaz Değerleme Dairesi Başkanı, Yılmaz Uzum TKGM Samsun Bölge Müdür V., Fazlı Elçi Amasya Kadastro Müdürü,

amasya-basinina-yeni-bir-nefes

Amasya Basınına Yeni Bir Nefes

Amasya basının köklü gazetelerinin bir araya gelerek, oluşturdukları yeni yapının kendileri ve şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

amasya-barosu-baskani-tekese-ziyaret

Amasya Barosu Başkanı Tekeş'e Ziyaret

Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sarı, beraberindeki heyet ile birlikte Amasya Barosu Başkanı Av.Bahadır Tekeş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sn. Başkanımıza görevinde başarılar diliyoruz.

saygi-ve-ozlemle

Saygı ve Özlemle...

İl protokolümüz ile birlikte 10 Kasım törenleri için Yavuz Selim Meydanındaydık. Cumhuriyetin çocukları ile Cumhuriyetin kurucusunun huzurunda olmak yüreğimizi heyecanla doldurdu. Aramızdan ayrılışının 84. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

hemsehrilerimizle-hep-yanyana

Hemşehrilerimizle Hep Yanyana

Bu şehri sevmek için birçok sebep bulunabilir. Lakin en önemlisi gönlü güzel insanlarıdır. Şehzadeler Gezi Yolu’nda açılan stantları ziyaretimizde yine onların sıcak ilgisiyle karşılaşmak tarifsiz bir huzurdu.

kasim-ayi-meclis-toplantimizi-gerceklestirdik

Kasım Ayı Meclis Toplantımızı Gerçekleştirdik

Belediye meclis üyelerimiz ile birlikte Kasım ayı meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Gündem maddelerimizin görüşülüp, karara bağlandığı toplantımızın Amasya’mıza hayırlı olmasını diliyoruz.

baskan-sari-20223-askerlerin-yemin-torenine-katildi

Başkan Sarı, 2022/3 Askerlerin Yemin Töreni'ne Katıldı

Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sarı, Garnizon Komutanımız Sn. Mehmet Fatih Ören’in daveti üzerine Amasya Tugay Komutanlığımızda gerçekleştirilen 2022/3 tertip askerlerin yemin törenine katıldı. Nazik davetlerinden dolayı Sn paşamıza teşekkür ediyor, Mehmetçiklerimize hayırlı tezkereler diliyoruz.

bu-sehre-yesil-cok-yakisiyor

Bu Şehre Yeşil Çok Yakışıyor

Jandarma Kavşağı’na yüzlerce ağaç ve bitki dikimiyle, şehrimizi giriş çıkış noktalarında da yeşilin her tonuyla güzelleştiriyoruz.

rtuk-ust-kurul-yonetim-heyetini-misafir-ettik

RTÜK ÜST KURUL YÖNETİM HEYETİNİ MİSAFİR ETTİK

Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sarı,İletişim Çalıştayı için şehrimize gelen RTÜK Üst Kurul Başkanı Sn. Ebubekir Şahin, RTÜK Üst Kurul Başkan Vekili Sn. Orhan Karataş, RTÜK Üst Kurul Başkan Yardımcısı Sn. İbrahim Uslu, RTÜK Üyesi Sn. Nurullah Öztürk ve beraberindeki heyeti belediyemizde misafir etti. Değerli misafirlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.