canlarla-asure-etkinliklerinde-bulustuk

Canlarla Aşure Etkinliklerinde Buluştuk

Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sarı, Sn. Valimiz Mustafa Masatlı, Sn. Milletvekilimiz Mustafa Tuncer, Sn. Garnizon Komutanımız Mehmet Fatih Ören ve İl Protokolümüz ile birlikte,

baskan-sari-yaz-konserlerinde-hemsehrilerimizle-bulustu

Başkan Sarı, Yaz Konserlerinde Hemşehrilerimizle Buluştu

Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sarı, Sn. Vali Yardımcımız Bekir Sıtkı Dağ ile birlikte, Belediye Konservatuarımız tarafından hazırlanan Türk Halk Müziği konserine katılım sağladı. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gecede emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza ve konserimize yoğun ilgi gösteren hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.

baskan-sari-cumhurbaskani-sn-erdogani-karsilama-torenine-katildi

Başkan Sarı, Cumhurbaşkanı Sn. Erdoğan'ı Karşılama Törenine Katıldı

Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sarı, Sn. Valimiz Mustafa Masatlı, Sn. Milletvekillerimiz Levent Karahocagil ve Hasan Çilez ve İl protokolümüz ile birlikte, toplu açılış programına katılmak üzere Çorum’a hareket edecek olan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı Amasya Merzifon Havalimanı’nda karşıladık.

yaz-konserlerimiz-hemsehrilerimizin-yogun-ilgisiyle-gerceklesiyor

Yaz Konserlerimiz Hemşehrilerimizin Yoğun İlgisiyle Gerçekleşiyor

Vali Yardımcımız Sn. Bekir Sıtkı Dağ, İl Jandarma Komutanımız Sn. Ayhan Aygün, Başkan Vekilimiz Sn. Ahmet Çoban, Başkan Başdanışmanımız Ahmet Yenihan ve Başkan Yardımcımız Sn. Hasan Şahin Belediye Konservatuarımız tarafından düzenlenen Türk Sanat Müziği Konseri’ne katılım sağladılar.

daha-temiz-bir-amasya-icin-calisiyoruz

Daha temiz bir Amasya için çalışıyoruz...

Şehrimizin dört bir tarafında sürdürülen mutat temizlik çalışmalarının yanı sıra; eskiyen çöp konteynerlerini yenileri ile değiştiriyor, detaylı temizliklerini yapıyor, uzayan otları biçiyor, haşere ve larvalara karşı ilaçlama çalışmasına devam ediyoruz.

yesilirmak-yemyesil-akacak

Yeşilırmak Yemyeşil Akacak

Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sarı, Sn. Valimiz Mustafa Masatlı ve il protokolümüz ile birlikte; tarihi, kültürü ve doğal güzellikleriyle ‘Marka Kent’ olan Amasya’mızın sembolik hazinelerinden birisi olan Yeşilırmak Nehri’nin, temizlenerek cazibe merkezi haline gelmesi için hazırlanan ‘Yeşilırmak Nehri Temizleme, Islah ve Rekreasyon Projesi’ açılışını gerçekleştirdi.

kabaoguz-yayla-senliklerindeydik

Kabaoğuz Yayla Şenliklerindeydik

Kabaoğuz Köyleri Kültür Dayanışma ve Kalkındırma Dernek Başkanı Sn. Mehmet Çelik’in daveti üzerine Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sarı, bu yıl 26.’cısı düzenlenen Gümüşhacıköy Kabaoğuz Yayla Şenliğine katılım sağladı. Düzenlenen programda emeği geçen Dernek Başkanı ve yönetimini tebrik ediyoruz.

genc-dostu-sehir-projemizde-sosyal-genclik-hareketi

Genç Dostu Şehir projemizde Sosyal Gençlik Hareketi

Geçtiğimiz aylarda ödülünü Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldığımız “Genç Dostu Şehir” projesi olan “Sosyal Gençlik Hareketi” kapsamında belediyemiz fuaye alanında çocuklarımıza yüzme kursu ekipman da

engelsiz-parkimiz-hizmete-girmeye-hazirlaniyor

Engelsiz Parkımız Hizmete Girmeye Hazırlanıyor

Yakın zamanda tamamlanması planlanan Engelsiz Parkımızda, yürüyüş alanları, oyun grupları, kauçuk zemini ve kot yapısı ile engelli hemşehrilerimizin, rahat ve huzurlu bir ortamda zaman geçirmelerini sağlayacağız.

hesten-belediyemiz-ekonomisine-buyuk-destek

HES'ten Belediyemiz Ekonomisine Büyük Destek

Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sarı’nın girişimleriyle Akdağ’ın eteklerine kurulan Hidroelektrik Santrali (HES)’ten aylık ortalama 3 Milyon 700 bin liralık gelir elde ediliyor.